Ο Μίσσας μίλησε για την χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Για να σπάσει την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ως μια χαμένη ευκαιρία για να σπάσει την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Ρώσους, ο Κώστας Μίσσας.

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στον αγώνα του «τριφυλλιού» με τους Ρώσους και στην εικόνα που παρουσιάζουν τόσο η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μίσσας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM».

  • Αναλυτικά δήλωσε:

Για την πρώτη αγωνιστική: «Ο Παναθηναϊκός αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να είχε κάνει το break. Ο Ολυμπιακός είχε καλά διαστήματα. Νομίζω ότι το σημαντικότερο κομμάτι και για τις δύο ομάδες είναι να διορθώσουν τα λάθη τους και να μετατρέψουν τα πλεονεκτήματα των αντιπάλων τους σε αδυναμίες. Ωστόσο, αυτός είναι στόχος που πρέπει να καλυφθεί σε δύο μέρες».

Για ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης: «Η ουσία είναι ότι η ομάδα που έπεσε με την ΤΣΣΚΑ είναι πιο τυχερή από αυτήν που αντιμετωπίζει την Ρεάλ και αυτό γιατί είναι μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα σε σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης που έχει πέντε παίκτες που μπορούν να πετύχουν καλάθι».

Για το μπάτζετ και τη διαχείρισή του: «Δεν μπορείς κάθε χρόνο να είσαι στην κορυφή. Όταν έχεις έναν προϋπολογισμό κάνεις επιλογή ιδιαίτερα για τους ξένους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είχε ένα θέμα φέτος με αυτό για αυτό άλλαξε και κάποιους παίκτες, ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο να το κάνεις μέσα στη σεζόν. Ακόμη, είχε και τον τραυματισμό του Λο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook