Ρωσικό site ”φιλοξένησε” υποτιθέμενες δηλώσεις του Διαμαντίδη

Στις οποίες ο αρχηγός του τριφυλλιού υποτίθεται ότι έριξε ευθύνες για την ήττα του Παναθηναϊκού στην διαιτησία.

Ρωσικό site ”φιλοξένησε” υποτιθέμενες δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη στις οποίες ο αρχηγός του τριφυλλιού υποτίθεται ότι έριξε ευθύνες για την ήττα του Παναθηναϊκού στην διαιτησία.

”Ο Παναθηναϊκός είναι μία ιδιαίτερη ομάδα. Ποτέ δεν παραδινόμαστε. Νομίζω πως οι διαιτητές μας έκλεψαν τη νίκη. Δε θέλω να μιλήσω για εντός έδρας εύνοια, αλλά οι διαιτητές έκαναν ό,τι ήθελαν στο τέλος”υποτίθεται πως είπε στη ρωσική ιστοσελίδα sport-express.ru ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και οι… δήθεν δηλώσεις συμπληρωνόντουσαν με το επόμενο σχόλιο.  ”Σήμερα (16/4) ήταν τυχεροί, αλλά είναι δύσκολο να ‘ναι έτσι και στην επόμενη αναμέτρηση. Νομίζω πως είμαστε αρκετά ικανοί να περάσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας”.

Όποιος γνωρίζει τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του Δημήτρη Διαμαντίδη καταλαβαίνει ότι ο εμβληματικός αρχηγός του Τριφυλλιού σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να έχει πει κάτι τέτοιο.

Οι υποτιθέμενες δηλώσεις δεν έχουν γίνει ποτέ από τον παίκτη του Παναθηναϊκού και μάλλον εντάσσονται στην προσπάθεια των Ρώσων να… παίξουν με το μυαλό των Πράσινων. Οι περιβόητες δηλώσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από… ψέματα των Ρώσων δημοσιογράφων οι οποίοι τις επινόησαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook