Στις 9 Φλεβάρη στα “Δύο Αοράκια” ο τελικός του Κυπέλλου!

Την επιθυμία του να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών εξέφρασε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην συνέντευξη Tύπου.

Απόδοση: Μανώλης Θέμελης

Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ προανήγγειλε ότι ο τελικός του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 9 Φεβρουαρίου και θα φιλοξενηθεί στα “Δύο Αοράκια”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά μετά από τον τελικό Άρης – Παναθηναϊκός που είχε πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Λίντο, τον Φεβρουάριο του 2005.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ είπε χαρακτηριστικά ότι: “Δεν είμαι Άγιος Βασίλης αλλά έφερα στο Ηράκλειο ένα… Χριστουγεννιάτικο δώρο. Δεν κάνω χάρη στο Ηράκλειο όμως το αξίζει το νησί γιατί προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ” προαναγγέλοντας την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την χρησιμοποίηση του κλειστού από την κοινωνία του Ηρακλείου χαρακτηρίζοντας το “πραγματικό παλάτι”. Παρόντες στην συνέντευξη τύπου ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης, ο γενικός γραμματεας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης και ο πρόεδρος του ΔΟΠΦΑΜΑΗ κ. Βαρδαβάς.

Η παρουσία του κυρίου Βασιλακόπουλου αποτέλεσε έναν προάγγελο για την παρουσίαση του Ευρωμπάσκετ Νέων που θα διεξαχθεί στην Κρήτη (το τουρνουά θα διεξαχθεί 7 με 20 Ιουλίου) το καλοκαίρι του 2014 εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του ότι θα γίνει στην Κρήτη και το Μουντομπάσκετ Εφήβων για το οποίο είναι υποψήφια η Ελλάδα το 2015.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook