Περπέρογλου: “Δεν προκριθήκαμε ακόμα”

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Στράτος Περπέρογλου, μίλησε για την νίκη μέσα στην έδρα της Μακάμπι και για το πέμπτο παιχνίδι με την Ισραηλινή ομάδα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε μέσα στο Ισραήλ της Μακάμπι και ισοφάρισε την προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκα και απέκτησε και πάλι το πλεονέκτημα. Ο Στράτος Περπέρογλου, μιλώντας στον «NovaΣπορ FM 94.6», τόνισε ότι ήταν μια μεγάλη νίκη, αλλά συνέστησε προσοχή, λέγοντας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει

Αναλυτικά:

Για την νίκη στο Ισραήλ: «Θα έλεγα ότι όταν βρισκόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις βρίσκουμε έξτρα κίνητρο, έχουμε την ποιότητα, είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι και το δείξαμε. Πήραμε μία μεγάλη νίκη και ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι. Υπήρχε μεγάλη πίστη ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Στο πρώτο εκτός έδρας ματς ξαφνιαστήκαμε και μετά αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε. Ξέραμε ότι χθες έπρεπε να μπούμε πιο συγκεντρωμένα, ήμασταν. Όταν το παιχνίδι φτάνει στα τελευταία λεπτά, η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο και εμείς την διαθέτουμε».

Για την πρόκριση: «Θα είναι μεγάλο λάθος να πιστέψουμε ότι έχουμε ήδη περάσει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να πάρουμε ώθηση από τον κόσμο μας και να πάρουμε μία ακόμα νίκη. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα. Και οι δύο ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι ένας προπονητής που έχει δουλέψει πολύ την λεπτομέρεια, ξέρει να αποφορτίζει την ομάδα. Δεν μπορώ εγώ να μιλήσω για τον Ομπράντοβιτς, μιλάνε οι τίτλοι του και αυτά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Το να τον έχεις στον πάγκο στις κρίσιμες στιγμές σου δίνει μία σιγουριά και μία ασφάλεια. Ξέρεις ότι αν ακολουθήσεις το σχέδιο του, θα πάρεις την νίκη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook