Στη Δράμα ο Τακιανός

Ο πρώην τεχνικός του Ρεθύμνου Φώτης Τακιανός, είναι ο νέο προπονητής του ΚΑΟΔ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο πρώην τεχνικός του Ρεθύμνου, συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της Δράμας και ταξίδεψε σήμερα στην πόλη της Μακεδονίας, για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο της Α2.

Επί πολλά χρόνια παίκτης του συλλόγου, ο νεαρός τεχνικός-που κατάγεται και από τη Δράμα-είναι έτοιμος να κάνει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να φέρει το σύλλογο στις υψηλές θέσεις. Δύο άνοδοι με το Πανόραμα σε δύο διαδοχικές χρονιές, από τη Β’ Εθνική στην Α1, είναι οι κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του.

Ο Φώτης Τακιανός, δήλωσε μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα της Δράμας: «Είμαι χαρούμενος που θα είμαι ο προπονητής της Δράμας για τα επόμενα τρία χρόνια. Η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα, ενώ υπήρχαν δεσμοί με τους παράγοντες από τη θητεία μου ως παίκτης. Η αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, ήταν βασικοί παράγοντες στο να κλειστεί η συμφωνία μας. Το γεγονός ότι ο ΚΑΟΔ μου προσέφερε τριετές συμβόλαιο, έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Κι αυτό, γιατί θα υπάρχει ο χρόνος να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός, ώστε με μεθοδική δουλειά, αργά και σταθερά βήματα, να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στην Α1 μέσα σε αυτή την τριετία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook