Extreme αντικλεπτικό μοτοσικλέτας

Ολόκληρη… επιχείρηση με βίντσι και ηλεκτρικό μοτέρ για να αποφύγει την κλοπή της μοτοσικλέτας του…

Ολόκληρη… επιχείρηση με βίντσι και ηλεκτρικό μοτέρ για να αποφύγει την κλοπή της μοτοσικλέτας του…

“Την πρώτη μου μοτοσικλέτα την είχα κλειδωμένη με τρία λουκέτα, όμως ένα πρωινό είχε εξαφανιστεί. Τη δεύτερη μοτοσικλέτα, την αγόρασα τη μια μέρα και την επόμενη είχα σχεδιάσει να αγοράσω ένα πολύ καλό λουκέτο για να την κλειδώνω. Δεν πρόλαβα όμως, μου την είχαν κλέψει” εξομολογείται ο 56χρονος Μπόρις Φαρίχοφ από το Νίζνι Νόβγκοροντ στη Δυτική Ρωσία.

Και έτσι μόλις απόκτησε την 3η μοτοσικλέτα του αποφάσισε να πάρει κάπως πιο δραστικά μέτρα με σκοπό να αποφύγει μια ακόμα κλοπή…

Έξω από το μπαλκόνι του, στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, έφτιαξε με βέργες από σίδερο δύο βάσεις, στις οποίες κάθονται οι ρόδες της μοτοσικλέτας.

Συγχρόνως, αγόρασε ένα ηλεκτρικό μοτέρ και χρησιμοποιώντας ένα βίντσι «ανεβάζει» την μοτοσικλέτα στον 3ο όροφο και την τοποθετεί επάνω στις δύο βάσεις.

antikleptiko-motosikletas

Και έτσι από το σαλόνι του σπιτιού μπορεί να τσεκάρει και να θαυμάζει το αγαπημένο του δίκυκλο αλλά και το βράδυ φυσικά μπορεί να κοιμάται πιο ήσυχος μιας και σίγουρα οι επίδοξοι κλέφτες δεν έχουν και πολλά περιθώρια επιτυχίας στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook