listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 08:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 08:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

ακολουθεί: 08:00-10:00

Σύνδεση με Real Fm (Νίκος Στραβελάκης)

e-radio logo

Athletic Cuisine – Κροκόδειλος στα κάρβουνα

Όπως όλα τα Μέσα που σέβονται τον εαυτό τους,έτσι και το Αthletic and the City έχει αφιερώσει μια ολόκληρη κατηγορία στην Κουζίνα και την Τέχνη της Γαστρονομίας. Σήμερα: Αλιγάτορας μπάρμπεκιου.

Μαγειρέματα.

Μια παρέα από τη μαγευτική Λουιζιάνα, εκεί στο Νότο των ΗΠΑ, μας φτιάχνει γεμιστό αλιγάτορα να γλείφουμε και τα δάχτυλα μας.

Πρώτα για γδέρνουμε,αφού έχουμε καταφέρει να τον σκοτώσουμε χωρίς να μας φάει κάποιο μέλος του σώματος μας.Στη συνέχεια φτιάχνουμε τη γέμιση από λαχανικά,ζυμαρικά και καραβίδα και τα βράζουμε σε ζουμί από ουίσκι και τσίλι για να δώσουμε μια πικάντικη γεύση.

Μετά γεμίζουμε τον κροκόδειλο (ή κροκόδειλα,κατά το Θρασύβουλος-Θρασύβουλας),του οποίου φυσικά έχουμε βγάλει πρώτα τα εντόσθια.Μετά τον ράβουμε σφιχτά και τα αλείφουμε με λαδάκι γιατί ο αλιγάτωρ δεν είναι γουρουνάκι να έχει λίπος και χρειάζεται το λαδάκι του για να πάρει γεύση.

Για εντυπωσιάσετε ακόμη περισσότερο τους καλεσμένους σας,σε περίπτωση που θα κάνετε τον κροκόδειλο σε τραπέζι,μπορείτε να φτιάξετε γεμιστά λιμνόψαρα ή ψάρια ποταμίσια (την ίδια σκατά γεύση έχουν) και να τα βάλετε στο στόμα του ερπετού κατά τη διάρκεια του μπάρμπεκιου.
Επίσης ενδείκνυνται και οι φέτες εσπεριδοειδούς (πορτοκάλι,λεμόνι) πάνω στο λαχταριστό μας αλιγάτορα για ακόμη πιο έξτρα-σπέσιαλ γεύση.

Καλή σας όρεξη!