listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 07:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 07:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

ακολουθεί: 07:00-14:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

e-radio logo

Αγία Τριάδα.Το άλλο κέντρο [VIDEO]

21:50 17/11

Ή το μέλλον του κέντρου του Ηρακλείου αν πεζοδρομηθεί σε όλη του την έκταση και κλείσει για τα αυτοκίνητα . Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης

Της Τατιάνας…

14:48 14/11

…η εκπομπή,μην παρεξηγηθούμε άδικα.Της Τατιάνας η εκπομπή λοιπόν κάθε τρεις και λίγο ασχολείται με την Κρήτη μας.Τη μια για τον «άθλιο τρόπο που οδηγούμε»,την άλλη για την οπλοκατοχή,τα ναρκωτικά και γενικά όλα αυτά τα αρνητικά φαινόμενα που υπάρχουν μόνο στην Κρήτη,ενώ στον υπόλοιπο κόσμο είναι απολύτως άγνωστα.Το αστειάκι του να βρίζουμε τους Κρητικούς για να περνά η ώρα έχει αρχίσει να κουράζει… Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης

Μαραθωνοδρόμοι,σταματήστε να περάσει ο Δήμαρχος

15:29 12/11

Έγινε και αυτό!Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από την αυτοκινητοπομπή του VIP δημάρχου Μαραθώνα,που δείχνουν τον κ.Ψινάκη με το αυτοκίνητο του να κόβει την διαδρομή των αθλητών για να περάσει!
Πιο σουρεάλ πεθαίνεις.Έχει ξεφύγει η κατάσταση τελείως; Σπ.Αλεξ.

Εκατό χρόνια από το τέλος του…Β’Παγκ.Πολέμου

02:00 12/11

Δεν είναι αστείο αν και βγάζει γέλιο.Ο κ.Πρωθυπουργός μας βρίσκεται στο Παρίσι όπου και εορτάζονται με λαμπρές τελετές τα 100 χρόνια από τη λήξη του ενός από τους δύο παγκόσμιους πολέμους.Προφανώς του πρώτου (1914-18).Σίγουρα πάντως όχι του δεύτερου (1939-1945).Ένα παιδί του δημοτικού το ξέρει ή τουλάχιστον καταλαβαίνει ότι ο Β’ΠΠ έγινε σχετικά πρόσφατα για να εορτάζονται τα 100 χρόνια από τη λήξη του.Άσε που αν υπήρχε τέτοιος εορτασμός δε θα είχε σημασία να γίνει στο Παρίσι αφού η συμβολή της Γαλλίας στην τελική έκβαση αυτού του πολέμου ήταν από μηδαμινή έως ανύπαρκτη.Παρόλα αυτά στο twitter του Πρωθυπουργού μας βλέπουμε ανάρτηση που μάλλον μπερδεύει τις επετείους.Σίγουρα δεν την έχει κάνει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας,είναι εκεινος όμως που έχει διαλέξει τους συνεργάτες του.Περιμένουμε να δούμε αύριο τις εξελίξεις,ελπίζοντας να είναι δουλειά κάποιου τρολλ. Σπ.Αλεξ.

Ανοίγουμε την Αρχιεπισκόπου Ευγενίου;

16:43 09/11

Ανοίγουμε την Αρχιεπισκόπου Ευγενίου;

Έργα στην Αρχιεπισκόπου Ευγενίου,μια από τις οδούς που βρίσκονται πάνω από την Κνωσού και θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να αποτελέσουν εναλλακτικές που θα τραβήξουν μέρος της κίνησης που εξυπηρετεί ο κεντρικός αυτός δρόμος.
Ανοίγει λοιπόν η Ευγενίου ή απλά περνάμε σωλήνες και όπου μπορούμε παίρνουμε και μερικές αυλίτσες σπιτιών που είναι εκτός σχεδίου;
Είναι ένα ερώτημα.Δε θα ήταν όμως μια κακή σκέψη να ανοίξουν και μερικοί δρόμοι στο Ηράκλειο κάποια στιγμή.Και όπου δεν μπορεί να γίνει αυτό,ας πάμε σε μονοδρομήσεις για να ξεμπλοκάρει λίγο η κίνηση σ’αυτή την πόλη… Σπ.Αλεξ.

Τι εννοείς Βίρνα «ο Αλέξης μπορεί;»

18:06 07/11

Ο Αλέξης μπορεί με ένα τρικ να αδειάσει 10 χιλιάδες θέσεις στο δημόσιο προκειμένου να τις γεμίσει με δικούς του ψηφοφόρους.Σου λέει,γιατί να φαίνονται σαν δημόσιοι υπάλληλοι οι 10 χιλιάδες ιερείς και λαϊκοί και να πληρώνονται από το Δημόσιο και να μην μπορώ να διορίσω κόσμο λόγω του περιορισμού προσλήψεων που μου έχουν επιβάλει από τις Ευρώπες;.Τραβάω έναν διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας,απελευθερώνονται 10 χιλιάδες καρέκλες,φέρνω κόσμο αλλά συγχρόνως βρίσκω τη φόρμουλα να πληρώνω πάλι εγώ το μισθολογικό κόστος της Εκκλησίας. Γάτα…. Σπ.Αλεξ.

ΔΕΥΑΗ…bank

22:00 05/11

Τα παράπονα του κόσμου για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΗ γίνονται όλο και περισσότερα.

Τρελό παρκάρισμα στην στροφή

02:14 03/11

Παρκάρισμα του στιλ «έλα περνάς άνετα»,στη γωνία Μεραμβέλλου και Υγείας στο κέντρο του Ηρακλείου.Ο δρόμος πρακτικά κλειστός εκτός και αν είσαι με μηχανάκι,αφού δυο συμπολίτες μας ή τουρίστες ή δεν ξέρω κι εγώ ποιοι (το ένα αυτοκίνητο είχε «βορινές» πινακίδες),φρόντισαν να κλείσουν το δρομάκι και να αναγκάζουν τους άτυχους οδηγούς να κάνουν ολόκληρο κύκλο ή να προσπαθούν να περάσουν ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία αν κρίνω από το στραπατσάρισμα που έχουν πάθει.Αναζητείται στοιχειώδης λογική το έτος 2018. Σπ.Αλεξ.