“Είναι σημαντικό να αισθάνεσαι πως εκτιμούν την προσπάθεια σου”

Ο πρωτομάστορας της φετινής επιτυχίας του Ηρακλή Νιπιδιτού, Αντώνης Μισαργόπουλος, μίλησε στο athleticradio.gr για την άνοδο και τα κλειδιά της επιτυχίας.

Πραγματοποιόντας μια εξαιρετική σεζόν, παίρνοντας την άνοδο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ χωρίς να δεχτεί την ήττα ο Ηρακλής Νιπιδιτού, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, ανανεώνοντας μάλιστα την συνεργασία του με τον… πρωτομάστορα του σωματείου Αντώνη Μισαργόπουλο.

Αρχικά ο έμπειρος τεχνικός τοποθετήθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του με την διοίκηση του σωματείου αναφέροντας “Δεν ήταν κάποια συγκεκριμένα λόγια που με έκαναν να ανανεώσω, ήταν αυτό που με έκανε να νιώσω ο πρόεδρος και η διοίκηση”, συμπληρώνοντας πως “είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι ότι έχει εκτιμηθεί η προσπάθεια σου και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που ανανέωσα”.

Παράλληλα ο Αντώνης Μισαργόπουλος, αναφέρθηκε και στην νοοτροπία που θα έχει η ομάδα και τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως “Η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 ΕΠΣΗ και είναι τιμή μου που το καταφέραμε μαζί. Δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι στην νοοτροπία μου, όμως θα αλλάξουμε τον τρόπο δουλειας, δηλαδή περισσότερες προπονήσεις και σκληρή δουλειά”, ακόμα ο ικανός τεχνικός αναφέρθηκε και για το κλίμα της περυσινής σεζόν υπογραμμίζοντας πως κατάφεραν να γίνουν όλοι μια οικογένεια που είχε σκοπό να κερδίσει η ομάδα κάτι που θα αναζητήσει και στο φετινό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας ο τεχνικός του Νιπιδιτού, στάθηκε στην ενίσχυση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, τονίζοντας πως στόχος είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας, ενώ δεν έκρυψε πως ο ίδιος έχει ξεκινήσει τις επαφές για την ενίσχυση του Ηρακλή Νιπιδιτού.

Τέλος ο… πρωτομάστορας του Ηρακλή Νιπιδιτού, στάθηκε και στους στόχους που θα βάλει η ομάδα τη νέα σεζόν, λέγοντας πως: “και πέρυσι δεν πηγαίναμε για πρωτάθλημα. Είχαμε πει μια καλή πορεία. Έτσι και φέτος παιχνίδι με παιχνίδι θα φτιαχτούν οι στόχοι μας”, ενώ για τον ίδιο το σημαντικότερο πράγμα είναι να μπει η ομάδα γρήγορα στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να σωθεί το συντομότερο και μετέπειτα να ψάξει τις παραπάνω θέσεις.

Πλέον η ομάδα και ο προπονητής απολαμβάνουν τις διακοπές τους, μέχρι να ξεκινήσουν τα… βάσανα και η προετοιμασία για τη νέα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook