O Tάκης Διακάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία του στο τεχνικό τιμ της Καβάλας, το όσα απίθανα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Αρη, την Επισκοπή, τον ΟΦΗ και πολλά ακόμη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 o Tάκης Διακάκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Διακάκης στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή θύρα 8 με τον Μανώλη Σαρρή

Για το τι συνέβη στο παιχνίδι με τον Άρη:

Έγιναν κάποια πράγματα που πάνε το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Ειδικά ο Άρης και σε αυτή την κατηγορία δεν χρειάζεται να δημιουργούνται τέτοια πράγματα για να παίρνει τους αγώνες. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και ίσως η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Μόνο και μόνο την ιστορία να κοιτάξεις και τον κόσμο το καταλαβαίνεις. Τωρα γιατί δεν είναι πρώτος ίσως πρέπει να το ψάξουν οι ίδιοι. Το πιο άσχημο στην ιστορία είναι ότι δημιουργούνται πράγματα από ένα άνθρωπο του χώρου μας.Είχαμε ακούσει πολλά και τα επιβεβαίωσε. Μια τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε ανθρώπους τους χώρου μας. Η σήραγγα που πάει για να βγεις τον αγωνιστικό χώρο είχε πολλούς φουσκωτούς για να “υποδέχονται” τους φιλοξενούμενους. Κυνηγήθηκαν παίκτες μας, δεν έκαναν ουσιαστικά ζέσταμα. Στο ημίχρονο που το αποτέλεσμα δεν βόλευε τον κύριο Καλαϊτζίδη έγιναν διάφορα. Έτυχε ένας παίκτης μας να μείνει τελευταίος, στο ημίχρονο αυτός είχε την ατυχία και που μπήκαμε στη σήραγγα τον χαστούκισε. Εκεί έγινε αρένα. Παίζαμε με 10 παίκτες από το 50′ , χάσαμε ευτυχώς και ένα γκολ στο 80′ και το φάγαμε στις καθυστερήσεις γιατί δεν ξέρω τι άλλο θα είχε γίνει. Αν είχαμε κερδίσει τον Πανσερραϊκό πριν δύο ομάδες θα ήμασταν ισόβαθμοι θα παίζαμε την κατηγορία. Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να έχει γίνει. Στο δικό μας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό φύγαμε όλοι αγκαλιασμένοι και ας χάσαμε.

Για την πρώτη του εμπειρία εκτός Κρήτης…

Επειδή ήταν και η πρώτη φορά εκτός Κρήτης, γνωρίσαμε τα γήπεδα της Β. Ελλάδας. Είναι διαφορετικός ο καιρός, η νοοτροπία. Ηταν μια σημαντική εμπειρία για εμάς γιατί πήγαμε σε μια καλή ομάδα, με σοβαρή διοίκηση και μας αγκάλιασε η πόλη και μας στήριξε. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την ομάδα και γενικά νομίζω πως βάλαμε το λιθαράκι μας και νομίζω υπάρχει και θετική διάθεση για να συνεχίσουμε και του χρόνου Κάναμε μια πολύ καλή πορεία στον δεύτερο γύρο. Νομίζω πως μας στοίχισε η πορεία στον πρώτο γύρο. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία νομίζω και με μπάτζετ το 1/3 του Πανσερραικού και το 1/4 του Άρη.

Για την Επισκοπή:

Σίγουρα ένα μεγάλο πρόβλημα ήταν η αδειοδότηση και πως η ομάδα έχασε ένα καλό κορμό από πέρσι. Συν τοις άλλοις δεν μπορούσαμε να πάρουμε έμπειρους παίκτες και είχε και γηπεδικό πρόβλημα. Είχε και την ατυχία σε αρκετά παιχνίδια. Αξιζε καλύτερης τύχης. Έδειξε η ομάδα πως στην συνέχεια χαρακτήρα άλλαξε και η τύχη λίγο. Στα πλει άουτ δυστυχώς δεν έχει ξεκινήσει καλά και δείχνει δύσκολα πως θα αποφύγει τον υποβιβασμό. ‘Εγιναν λάθη στην αρχή που δεν είχαν σχέση με το οικονομικό στην αρχή της χρονιάς.

Για τον ΟΦΗ:

Μας λυπεί όλους ο υποβιβασμός. Είναι μια ιστορική ομάδα. όλοι έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές με το καμάρι της Κρήτης για πολλά χρόνια. Πρέπει να φτιαχτεί η ομάδα ξανά να διορθωθούν κάποια πράγματα και να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Ο ΟΦΗ μόνο από τον λαό του να στηριχθεί θα έχει μέλλον. Μέσα από τις στάχτες του μπορεί να ξαναγεννηθεί. Ομάδες σαν τον ΟΦΗ δεν μπορούν να διαλύσουν. ‘Αρης, Πανσερραικός, Δόξα πριν λίγα χρόνια ήταν στην Σουπερ Λιγκ. Και όμως πήγαιναν σε κάτι γήπεδα και έφτυναν αίμα. Ο ΟΦΗ άμα γινουν σωστά πράγματα θα βγει. Πρέπει όμως να στηριχθεί και να ξεκινήσει με σωστά βήματα. Υπάρχουν άτομα στο Ηράκλειο που μπορούν να ξαναχτίσουν τον ΟΦΗ. Όπως πήγε και η ΑΕΚ. Μπορεί με υγιείς βάσεις και όραμα σε 2 χρόνια να είναι ξανά στην Super League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook